This is an example of a HTML caption with a link.
Üdvözöljük a Magyarországi Zöld Óvodák Hálózatának honlapján! Tudjon meg rólunk többet!

Nyitólap Hírek, képzések Aktuális események

Miniszteri elismerések óvodapedagógusok részére

Miniszteri elismerés óvodapedagógusok részére

 

„Elengedhetetlen szakembereink lelkiismeretes, oktató, nevelő és ismeretterjesztő munkája ahhoz, hogy Magyarország és a Kárpát-medence kincseit még sokáig megőrizhessük és csodálhassuk” - mondta Nagy István agrárminiszter a Föld Napja, a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából adományozott miniszteri elismerések átadásán a Pesti Vigadóban.

A tárcavezető hangsúlyozta: a kormány kiemelten kezeli a természeti értékeink és környezetünk megóvását. Az egymásra épülő fejlesztések mellett kiemelt figyelmet fordít a környezeti nevelésre, a természeti értékek bemutatására, illetve a szemléletformálásra is, hogy védendő értékeinket minél többen megismerhessék.

Nagy István Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott többek között óvodapedagógusok részére:

 

Béres Károlyné, a Rákosmenti Százszorszép Óvoda vezetője részére, az óvodáskorú gyermekek és szüleik környezettudatos nevelése, szemléletformálása terén végzett áldozatos munkájáért.

Bolla Zoltánné, az Ajka Városi Óvoda óvodapedagógusa részére, kollégái környezeti nevelési munkájának segítéséért, szakmai mentorként végzett tevékenységéért.

 Fodorné Ivony Zsuzsanna Mária, a Corvina Óvoda Ifjúság Útja 1. Szám Alatti Telephelyének intézményvezető helyettese részére, a "Zöld szemlélet" hirdetése, a nemzeti értékek közvetítése terén végzett kiváló pedagógiai munkájáért.

 Kovács Jánosné, az Attila úti Tagóvoda nyugalmazott vezetője részére, a Zöld Óvoda program kritériumrendszerének pályázati eljárásokban történő megismertetéséért, a Zalai Zöld Óvodák munkaközösség vezetői tevékenységéért.

Machán János Pálné, a Miskolci Diósgyőri Óvoda nyugalmazott intézményvezetője részére, a gyermekek etikai értékekre, korszerű ismeretekre, személyiségfejlesztő hatású képességekre történő nevelése területén végzett munkájáért.

Somogyiné Papp Éva, a Városközponti Óvoda Köztársaság téri Tagóvodájának óvodapedagógusa részére, kiemelkedő koordinátori munkájáért, az "Értünk - Környezeti nevelés az óvodában" munkaközösség megyei szintű működtetéséért.

 

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Forrás: AM Sajtóiroda

 

zoldovoda-kiemelt-01.png

15 éves a Zöld Óvoda pályázat

Folyamatosan értesülhet a jubileumi év eseményeiről!

 

 

Zöld Óvodák Magyarországon - térkép

Óvodáink Magyarországon

Térképes elrendezésben megtekinthetőek a Zöld Óvoda listák

 

 

Zöld Óvodák a Facebookon

Kövessenek bennünket!