Rajzpályázat

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár rajzpályázatot hirdet a „15 éves a Zöld Óvoda pályázat” alkalmából óvodás korú gyermekek, óvodai csoportok számára.

A rajpályázat témája: „Zöld Óvodás vagyok”

A pályázók köre: Zöld Óvoda, Címmegtartó Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda címmel rendelkező intézmények óvodás korú gyermekei, óvodai csoportjai.

A pályázat részletei: Pályázatot benyújtani egyénileg, vagy csoportosan lehet. Egy gyermektől, egy csoporttól egy pályamunkát fogadunk el.

A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek (rajz, festmény, vegyes technika).

Méret: A/4

A pályázat benyújtásának módja: A pályaműveket a megyei bázisóvodákhoz kell eljuttatni, személyesen vagy postai úton. A bázisintézmények listája megtalálható a Zöld Óvoda honlapon (https://zoldovoda.hu/map, vagy https://zoldovoda.hu/bazisovodak/bazisovodak-bemutatkozasa).

A borítékra írják rá: „Zöld Óvodás vagyok” rajzpályázat.

Benyújtandó dokumentumok: Pályamű, továbbá a pályázatokhoz mellékelni kell az Adatkezelési nyilatkozatot, illetve a kitöltött, aláírt és lebélyegzett Adatlapot is.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 5. (megyei/fővárosi Zöld Óvoda Bázisintézmények)

Hiányosan, vagy határidőn túl érkező pályamunkákat nem fogadunk el.

A pályamunkák díjazása: Minden bázisintézmény 5-5 rajzot tovább küld az országos kiállításra, amelynek helyszíne a Magyar Mezőgazdasági Múzeum (Budapest, Vajdahunyadvár). A 100 db pályaműből rendezett kiállítást, a Zöld Óvoda, a Címmegtartó Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda 2021. évi pályázatának eredményhirdetésén 2022. januárjában lehet majd megtekinteni.

 
További információ kérhető: zoldovoda@mmgm.hu

 

Adatkezelési nyilatkozat
Adatlap