15 év eseményei, eredményei pályázat

A „15 éves a Zöld Óvoda pályázat” programsorozat alkalmából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár felhívással fordul a 2006-ban Zöld Óvoda címet elnyert óvodák felé.

 A pályázat célja: A Zöld Óvoda pályázat 15 éves évfordulója alkalmából az első pályázati évben minősítő címet nyert óvodák környezeti nevelés területén elért eredményeinek, eseményeinek széles körben való bemutatása, összegyűjtése.

 A pályázat témája: Az óvoda életében történt változások, sikerek, események, eredmények bemutatása, amelyek támogatták

1. az intézményben a szemléletváltozást,

2, az alkalmazotti közösség, a gyermekek, a családok környezettudatos életvitelre nevelését.

 

A pályázók köre: Azok a feladatellátási helyek pályázhatnak, amelyek 2006-ban, azaz 15 éve első körben nyerték el a Zöld Óvoda címet, vagy az akkor nyertes intézmény címet megtartó jogutódjának minősülnek.

 

A pályázat kritériumai:

1. A pályázatra olyan PowerPoint bemutatót vagy szöveges beszámolót várunk, amelyben az óvodák bemutatják az elmúlt 15 évben az intézményükben megvalósult tevékenységeket.

2. A pályázat terjedelme:

a. PowerPoint bemutató esetén minden évet egy-egy dia mutasson be, azaz összesen 15 dia (+cím- és záró dia elfogadható) a maximális terjedelem. Kérjük, mellőzzék az animációkat!

b. Írásos beszámoló esetén maximum 5 oldal (A/4 lapméret, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, sorkizárt, 1,5-ös sortávolság, 2 cm-es margók, oldalszámozás) terjedelmet fogadunk el. Az írásos beszámolóhoz fényképek és egyéb grafikus illusztrációk csatolhatóak, maximum 15 db. A képeket, kérjük, ne illesszék bele a szövegbe, de a szövegben jelöljék meg a tervezett helyüket.

 A pályázat beadásának módja: A pályázatokat elektronikusan, a zoldovoda@mmgm.hu e-mail címre kérjük beküldeni. A PowerPoint bemutatót ppt/pptx és pdf, a szöveges beszámolót pdf és word, a képeket jpg/jpeg és pdf formátumban kérjük benyújtani. A „tárgy” mezőbe kérjük beleírni: „15 év eseményei_pályázó intézmény neve”. A pályázathoz mellékelni kell a teljeskörűen kitöltött, aláírt és lebélyegzett Adatlapot. Amennyiben a pályázat személyes adatokat is tartalmaz, kérjük a mellékelt Adatkezelési nyilatkozatot is értelemszerűen kitölteni és csatolni. Amennyiben a PowerPoint bemutatóban vagy az írásos beszámolóban gyermekek fotója is szerepel, kérjük a fényképeken szereplő gyermekek szülői beleegyezésére vonatkozó intézményvezetői nyilatkozatot is csatolni.

 

A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos, végső határidő 2022. január 31.

Hiányosan vagy határidőn túl érkező pályamunkákat nem fogadunk el.

A beérkezett pályaműveket folyamatosan közzétesszük a www.zoldovoda.hu honlapon, illetve a Zöld óvoda pályázat facebook oldalán.

További információ: zoldovoda@mmgm.hu

 

Mellékletek

Adatlap

Adatkezelési nyilatkozat